суботу, 10 листопада 2007 р.

Дебатна осінь в Києві

«У дебати грало більше половини президентів США, а найкращого способу розвинити свої спікерські навички досі не придумали», - стверджують дебатери з досвідом.

В Києві стартує осінній студентський турнір дебатерів та серія тренінгів, присвячених вмінню якісно аргументувати.

Тренінгова частина дебатної осені, що проводиться Київською міською дебатною лігою (КМДЛ), складатиметься з трьох  семінарів-тренінгів, які відбудуться 29 вересня, 06 та 13 жовтня у Національному технічному університеті „Київський політехнічний інститут". Реєстрація для участі у тренінговій частині відкрита до 28 вересня.

Змагальна частина дебатної осені складатиметься з п'яти турнірів, які відбудуться 20 жовтня, 03 та 24 листопада, 8 та 22 грудня, під час яких Ви матимете можливість випробувати свої ораторські здібності у боротьбі з іншими київськими дебатерами та позмагатися за звання „Найкращого промовця Ліги" або „Чемпіона Ліги". Турніри КМДЛ відбудуться в Київському національному університету культури і мистецтв, Університеті економіки та права „КРОК", Київському університеті права Національної академії наук України, Міжрегіональній академії управління персоналом та Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Формат дебатів – Британський формат Парламентських дебатів.

Для того, щоб зареєструватися для участі в змагальній частині проекті, слід надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу KyivDebateClubUA@gmail.com. Більш детально про проект „Київська Міська Дебатна Ліга: Осінь 2007" Ви можете дізнатися за наступними електронними адресами: debate.org.ua та kyivdebate.blogspot.com

--
(c) www.StudNews.in.ua

Немає коментарів: