суботу, 10 листопада 2007 р.

Ексклюзивні вистави у Будинку Художника на Львівській площі

Коли : 28 вересня (п'ятниц я) – «Сказки усталых городов» о 19:00

            29 вересня (субота) – «Воспоминания о будущем». Сучасна трагікомедія о 19:00
 
"Сказки усталы х городов". Вистава для всіх і кожного. Вона убрала в себе краще з парадоксального театру. Створений за ідеями фільмів „Вогні великого міста" (Чарлі Чаплін),  «Рассекая волны» (Ларс фон Тр ієр), мультфільм у «Карлсон, который живет на крыше», розповіді М ілорада Павича «Вечность и одна минута», а також авторського тексту Олексі я Курилки. Поєднання настільки різних ідей так природно і має цілісну структуру. За жанром вистава трагікомедія, але густота сміху і сльоз настільки велика, що часто між ними нема жодного кордону. Сучасна історія з життя людей, що опинились по ту сторону відчаю, але що зуміли не втратити себе, історія про те, що кожен з нас здатен здійснити Подвиг.
«Воспоминания о будущем». Не дивлячись на те, що склада
ється з окремих новел, є ц ілі сним твором. Головна тема вистави – місце людини у цьому житт і і суспільстві. Всі ми навчались у школі. Дружили та закохувались. І не замислювались про те, як розкидає нас життя потім по різних інститутах і соціальних рівнях. Що станеться з нашим першим коханням. За яких обставин доведеться знову зустрітись... Вистава про те, як речі, які ми вважали найголовнішими у 14-15 років, стають непотрібними. Коли оцінки у щоденнику заміняються  „дорослим" щастям і простими людськими трагедіями.

Придбати квитики у Будинок Художника можно:
з 11:00 до 20:00 у будні в офісі Творчого об'єднання „Чорний квадрат» за адресою: вул. Червоноармійська, 111/113, 4-й поверх , офіс 9 (метро Палац «Україна»). Код на дверях 16 (на внешней) и 678 (на внутренней).
Телефон для заказа билетов: 459 02 79 (многоканальный)
 

Джерело: http://artkvadrat.livejournal.com/16183.html

--
(c) www.StudNews.in.ua

Немає коментарів: